Kuura Essentials on myös Lifestyle

Posted by Maija Vastamäki on

"Green living is a lifestyle. Basically, it's making choices that conserve and preserve the Earth's natural resources and habitats. Those choices may not be the popular choices among those you know, but they're the environmentally ethical, eco-friendly choices." 

 

Kuura Essentials on myös lifestyle ja tätä tulen korostamaan vuonna 2022 paljon isommassa mittakaavassa yhdessä aromaterapian kanssa. Nimittäin Kuuran missiohan on alusta asti ollut "Kannustaa ihmisiä kohti luonnollisempaa elämäntapaa". 

MITÄ KUURA ESSENTIALS SIIS ON? 
Kuura Essentials on elämäntapa, jossa yhdistyy sekä ihmisen että luonnon biologinen normi. Biologinen normi pitää sisällään sen, mikä meissä ihmisissä ja luonnossa on synnynnäisesti olemassa ja mitkä meidän synnynnäiset tarpeemme ovat. 
Biologinen normi on terminä jokseenkin luontaantyöntävä, joten tulevaisuudessa tulen käyttämään sanaa luonnollinen. 
Ja miten aromaterapia liittyy ylläolevaan? 
Aromaterapia ja eteeriset öljyt ovat mielestäni avainasemassa tässä elämäntavassa (yrttilääkinnän lisäksi), sillä aromaterapian avulla voidaan hyvinkin paljon vaikuttaa omaan terveyteen ja hyvinvointiin, kaiken kukkuraksi luonnollisesti ja luontoa kunnioittaen! 
Haluan innostaa Sinua kohti luonnollisempaa elämäntapaa, joka on paitsi antoisampaa, mutta myös terveyden ja luonnon kannalta se parempi valinta. 
Kuura Essentials on paluuta juurille!  

Kirjoitinkin ajatuksiani aiheesta tämän vuoden helmikuussa blogiin otsikolla "luonnollisuus - ihmisen biologinen & psykologinen normi vs sosiaalinen normi". Lue se tästä!

Ihanaa joulun odotusta!

XOXO, Maija


Share this post← Older Post Newer Post →