Wellness is not a pill, it is a skill!

Wellness is not a pill, it is a skill!

Meille myydään vaikka mitä, jotta voisimme saavuttaa optimaalisen terveyden. Hyvinvointiteollisuus luo meille tarpeita ja niihin ratkaisuja, joita emme oikeasti tarvitse.

Meille myydään idea, millainen sinun pitäisi olla ja jota tavoitella. Sitten meille tarjotaan tuotteita, lisäravinteita, pillereitä ja verkkokursseja. Tarjonta on niin suurta, että siitä on ihan mahdotonta saada selvää, saati ymmärtää, mistä on kyse ja sisäistää onko tässä edes mitään järkeä.

Jokaiseen eri näkökulmaan on tarjolla luotettavaa tieteellistä tutkimustietoa, joten ota siitä nyt sitten selvää, mikä on totuus.

Loppujen lopuksi hyvinvointi on taito!

Se, mikä toimii sinulle, ei välttämättä toimi toisille. Hyvinvointiin vaikuttaa niin moni seikka, että ketään ei voi laittaa samaan boksiin! Jokainen meistä on bio-individuaalinen kokonaisuus.

 Itse olen rämpinyt hyvinvointiteollisuudessa yli 20+ vuotta yrittäen löytää ”sitä oikeaa” ratkaisua omaan terveyteeni ja hyvinvointiini, loppujen lopuksi tultuani lopputulokseen, että hyvinvointi todellakin on taitolaji, ei mikään ulkoinen asia. Kukaan muu ei tunne kehoani ja tarpeitani paremmin kuin minä itse.

Jos haluat voida hyvin, mieti seuraavia osa-alueita elämässäsi:

Ilo, sosiaaliset suhteet, luovuus, henkisyys, talous, ura, koulutus, terveys, ravinto, fyysinen liikunta, kotiympäristö, ihmissuhteet ja sosiaalinen elämä.

Näitä tarkkailemalla saat aika hyvän käsityksen missä olet onnistunut, missä menee pieleen ja mihin kaipaisit muutosta. Jokainen osa-alue vaikuttaa sinun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ❤

Wellness is an inside job!

XOXO, Maija

#KuuraLove
Takaisin blogiin