Kuura Essentials - Suvi Sistonen

Kuura Essentials - Suvi Sistonen

Sain ilon tutustua viime kesänä (2019) Kuura Essentialsiin, joka on suomalainen kaikin puolin kaunis, puhdas ja eettisesti tarkkaan mietitty uusi aromaterapiatuotelinja.

Tuotteet ovat luomua ja sopivat hyvin koko perheelle niin turvallisuutensa kuin myös kauttaaltaan maanläheisen, luonnollisen ja raikkaan tuoksumaailmansa puolesta. Pienet ja näppärät roll-on -pullot ovat kulkeneet sujuvasti käsilaukussa ja niistä on ollut helppo sipaista keholle, vaikka kassajonossa, luennolla, työpaikalla, festareilla tai vaikka junassa.

Kuuran öljyt ovat sopineet myös erinomaisesti osaksi kodin luonnollista kotiapteekkia!

Sarjasta löytyy oma tuotteensa niin virkistämään (Rise & Shine), rauhoittamaan (Just Chillin´) kuin myös kaikenlaiseen oleiluun erityisesti ulkona. Öljyt Outdoor 1 ja 2 ovat omiaan apuna karkottamaan epätoivottuja ötököitä ja Itchy & Scratchy taas hellii erilaisia nirhamia ja paukamia.

Tämä kompakti viiden öljyn sarja on ollut erittäin helposti lähestyttävä ja onkin varmasti monelle myös luonteva ensiaskel eteeristen öljyjen maailmaan. Vaikka sarjan tuotteilla on arjen lähelle luodut selkeät omat käyttötarkoituksensa, on käytön myötä helppo jokaisen löytää myös uusia käyttötilanteita.

Lisäksi Kuuran kotisivuilta löytyi laajasti tietoa eteerisistä öljyistä monine vaikutuksineen sekä taustoja sarjan turvallisuudesta, tuotantoprosessista sekä vastuullisista arvoista. - Suvi Sistonen

Suvin verkkosivut löytyvät täältä!

Takaisin blogiin