Journalling - Aamusivujen taikaa!

Journalling - Aamusivujen taikaa!

Aamusivut

Kesän aikana tutustuin ensimmäistä kertaa aamusivujen kirjoittamiseen kunnolla, vaikka ystäväni olikin puhunut niiden kirjoittamisesta jo vuosia. Ei vain inspiroinut ja miksi ihmeessä niitä kirjoittaisin...

Nyt kesällä aamusivut olivat kuitenkin IIN - Institute for Integrative Nutrition -opintojeni yhden opintomoduulin tärkeimpiä luentoja. Kuuntelin Julia Cameronia ja voin sanoa, että MINDBLOWING!

Se muutos, mitä aamusivujen kirjoittaminen saa aikaan ihmisessä, on jotain aivan käsittämätöntä. Aamusivujen kirjoittaminen antaa tilaa, purkaa huolet ja liialliset ajatukset mielestäsi, auttaa priorisoinnissa ja irtipäästämisessä, huomaat tietyt kaavat elämässäsi sekä oivallat ratkaisuja ongelmiisi. Aika moista, eikö!

"Luettuani Cameronin kirjan kirjoitin tunnollisesti aamusivuja monen vuoden ajan. Vaikutukset olivat dramaattiset! Olin luovempi ja tuotteliaampi kuin koskaan. Kirjoitin ja julkaisin kolme kirjaa. Yritysideoita tuli eteeni kuin liukuhihnalta. Huomasin elämässäni jopa maagista synkronisiteettiä. Kaikki tuntui tapahtuvan melkein kuin itsestään, minä vain kelluin mukana, kun elämän virta kuljetti mennessään eteenpäin ja toi unelmia luokseni mukanaan.Lähde: kirjoittajaklubi.fi

NÄIN PÄÄSET ALKUUN

  • Kynä ja kirjoitusvihko
  • Herää 30 min normaalia aikaisemmin
  • Etsi rauhallinen paikka, jossa tunnet olosi mukavaksi
  • Kirjoita kolme (3) sivua tekstiä 
  • Teksti voi olla ihan mitä vain. Jos et tiedä mitä kirjoittaa, voit kirjoittaa, ettet tiedä mitä kirjoittaa.

Aamusivut vapauttavat ja ovat erittäin terapeuttiset. Aamusivut tukevat kasvuasi ja kehitystäsi erinomaisellla tavalla!

Itse olen tässä vielä noviisi, sillä aloitin vasta nyt aamusivuja kirjoittamaan. Katsotaan vuoden päästä mikä on tilanne ja mitä aamusivut minun elämääni vaikuttivat.

Lue aiheesta lisää TÄSTÄ sekä Googlaamalla Morning Pages.

Ihania kirjoitushetkiä!

XOXO, Maija
#KuuraLove
Takaisin blogiin