Luonnonkosmetiikan paras kasvoöljy?

Luonnonkosmetiikan paras kasvoöljy?

SKIN WARRIOR - THE OIL OF YOUTH

Nyt on jännät paikat, sillä tänään lanseeraan Kuuran ensimmäisen ihonhoitotuotteen!

Tätä kasvoöljyä olen kehitellyt reilun vuoden päivät. On ollut kuulkaas niin monta versiota, että hyllytila on loppunut kesken jo aikoja sitten. Itse kirjaimellisesti hukun näihin V1-, V2-, V3-, V555-versioihin että oksat pois! Oikeasti niitä ei ihan 555 versiota ole, mutta monta kuitenkin!

Tämä tuote on minulle tosi tärkeä, sillä Kuuran myötä olen tullut näkyväksi, olen löytänyt oman voimani ja elän omannäköistä elämää. Tämä tuote on kasvanut kanssani ja tuotteen myötä haluan innostaa myös sinua löytämään oman äänesi ja elämäntiesi. 

Tuote on erinomainen aikuiselle iholle, kaikille ihotyypeille 35+. Se on uudistava, ravitseva, kosteuttava ja heleyttävä. Se on silkkiä ihollesi ja hunajaa aisteillesi, näin itse kuvailen tuotetta ystävilleni. Se on ylellinen, se on luksusta ja se antaa voimaa!

Toivon, että käyttämällä tuotetta, minun oma voima ja energia välittyy sinuun. Jos minä olen siihen pystynyt, sinäkin pystyt! Toivon myös, että käyttämällä tuotetta päivittäin, tuotteen vahva ja voimakas visuaalisuus toimii sinulle muistutuksena sinun omasta sisäisestä viisaudesta ja voimasta, ihonhoidollisten hyötyjen lisäksi!

Tutustu tuotteeseen klikkaamalla kuvaa!

Olisiko tämä kenties luonnonkosmetiikan paras kasvoöljy? Ei voi tietää, sen päättää itse kuluttajat. Omasta mielestäni se on kuitenkin aivan fantastinen, sillä kyse ei ole pelkästään ihonhoitotuotteesta!

XOXO, Maija

#KuuraLove

Takaisin blogiin