Kuura Essentials - Beauty Highlights

Kuura Essentials - Beauty Highlights

Kuura Essentials Skin Warrior - uudistava kasvoöljy aikuiselle iholle 

Kuura Essentials yllätti hiljattain lanseeraamalla myös ihka ensimmäisen ihonhoitotuotteensa: kasvoöljyn aikuiselle iholle, joka on suunnattu kaikille ihotyypeille 35+ ikäluokalle. Öljyä kuvaillaan uudistavaksi, ravitsevaksi, kosteuttavaksi ja heleyttäväksi: "silkkiä iholle ja hunajaa aisteille". 
Testattuani vuosien saatossa lukuisia kasvoöljyjä toinen toisensa perään olen todennut, että nykypäivän luonnonkosmetiikan viidakossa suurin osa kasvoöljyistä hukkuu massaan hyödyntämällä suunnilleen samoja raaka-aineita mitä kanssasisarensa. Tutuimmat ja tunnetuimmat raaka-aineet, kuten auringonkukkaöljy, ruusunmarjaöljy ja oliiviöljy, tekevät useimmista öljyistä "ihan ok:n". Tänä päivänä se ei kuitenkaan enää riitä - varsinkaan vaativimmille asiakkaille, jotka etsivät jatkuvasti tehokkaampaa ja parempaa tuotetta ikääntymisen merkkien pehmentämiseen.
Kaiken kaikkiaan Skin Warrior on siis todellinen "ihon soturi", joka auttaa puolustautumaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Uskallan myös väittää, että kaikista markkinoilla olevista kotimaisen luonnonkosmetiikan öljyistä se on raaka-aineidensa perusteella varsin erottuva juuri erityislaatuisten raaka-aineidensa ansiosta. Eikä kiiltävä musta lasipullo suinkaan laske pisteitä, sillä tähän pulloon tarttuu mielellään ihonhoitorutiiniensa lomassa!

Aromaterapeuttiset roll-onit

Kuura Essentialsin parasta antia ovat käyttövalmiit roll-onit, joissa on hyödynnetty aromaterapiaa. Siroja, suloisilla puukorkeilla varustettuja lasipulloja löytyy valikoimasta 5 erilaista, joista kaksi ovat päässeet pysyväksi osaksi aamu- ja iltarutiinejani. 
Rise & Shine Roll-on on terapeuttinen aamutuoksu, jolla on virkistävä, stimuloiva ja mieltä kirkastava vaikutus. Jo pelkällä ulkomuodollaan hurmaava pullo tekee aromaterapiaan turvautumisesta helppoa, sillä roll-on käyttövalmis sellaisenaan ja sitä on helppo sipaista ranteisiin, dekolteelle tai korvien taakse osana aamurutiineja. Muutama hengitys syvään ja päivä lähtee aivan uudella tapaa käyntiin mielen fokusoituessa tulevan päivän askareisiin.
Osaksi iltarutiinejani on löytänyt myös Kuuran terapeuttinen iltatuoksu, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Just Chillin' on lempeällä ja tyynnyttävällä tuoksullaan juuri sitä, mitä ylikierroksilla käyvä mieli kaipaa ennen asettumista yöpuulle. Pomeranssin ja ylang-ylangin eteerisiin öljyihin nojautuva tuoksuseos auttaa karistamaan olkapäille kasautuneen stressin ja keventää mielen illaksi. Tätä tuoksutellessa on yksinkertaisesti hyvä olla. 
Lue koko artikkeli TÄÄLTÄ!
XOXO, Maija
#KuuraLove
*Kaupallinen yhteistyö
Takaisin blogiin