The Beach Meditation - Rantameditaatio

The Beach Meditation - Rantameditaatio

En tunne ketään, joka ei rakastaisi istua rauhassa meren äärellä, katsoa ulapalle ja kuunnella aaltojen kohinaa! 

Äiti maa tarjoaa meille useita erilaisia tapoja pysähtyä ja olla yhtä luonnon kanssa, mutta kiireisessä arjessa helposti unohdamme nämä luonnon tarjoamat lahjat. Meren äärelle pysähtyminen on yksi niistä monista tavoista.

Rantameditaatio ei vaadi sinulta oikeastaan yhtään mitään, se on helppo toteuttaa missä ja milloin vain, aina kun ranta on lähellä ja tuntuu, että haluat pysähtyä hetkeksi. Sitä ei tarvitse suorittaa, voit vain olla!

Ihmisinä ajattelemme jatkuvasti liikaa, emmekä käytä aikaa muiden ihmisten kuuntelemiseen.

Luonnon voima palauttaa kykymme kuunnella. Kun istumme rannalla avoimin silmin meditoimassa, olemme osa luontoa ja alamme todella kuulla uudelleen.

"Kuuntele lintuja, tuulta ja aaltoja, lokkeja ja kaikkia mahdollisia ääniä, joita ympärilläsi kuuluu. Todella kuule nämä äänet ja anna niiden pureutua sieluusi.

Näe mitä ympärilläsi tapahtuu. Ole yhtä meren aaltojen kanssa, tunne niiden rytmi ja huomaa aaltojen pyyhkivän pois pelot, syyllisyyden ja epäilyksen.

Upota jalkasi meriveteen ja anna meriveden huuhtoa pois arjen kiireet, ohjaten sinut samalla takaisin itseesi. Katso, miten huolet ja pelot hajoavat luonnon virtauksen ja rytmin mukana."

Luonto vie sinut takaisin juurillesi, hyvinvointisi äärelle ja kaiken lisäksi ilmaiseksi!

The Ocean can purify your Mind, Body, Soul and Spirit!

XOXO, Maija
#KuuraLove

 

Meditaatio: Anthony William, The Medical Medium:in innoittamana

Takaisin blogiin