Voice Awakening - Kuuleeko kukaan?

Voice Awakening - Kuuleeko kukaan?

Viime syksynä olin Tony Riddle:n aka "The Natural Lifestylist" järjestämässä 100HX-tapahtumassa Iso-Britaniassa.

Tapasin siellä kuvassa mainitun Kate Listerin, joka veti meille ohjattua äänenavausta sekä opetti, miten monella tapaa ääntä voi käyttää ja hyödyntää.

Vaikka olenkin aika puhelias ja innokas kohtaamaan ihmisiä, en silti tykkää olla varsinaisesti esillä. Minun on helppo puhua jonninjoutavia, mutta en kuitenkaan helpolla avaudu syvällisistä asioista.

Minut on kasvatettu perinteseen, autoritääriseen tyyliin, joka oli ominaista ´79-luvulla syntyneille lapsille. Kiltti tyttö oli päivän teema, eikä lasten annettu näkyä tai kuulua. Tottelevaisuus oli tärkeintä ja omien mielipiteiden ääneen puhuminen ei niinkään sallittua.

Nyt aikuisena olen harjoitellut ääntäni, ja miten sen saan kuuluville. Saanhan minä kuulua, eikö? Onhan minullakin oikeus sanoa ja kertoa omat mielipiteet, jotka pohjautuvat minun arvoihin ja elämänkokemukseen, eikö?

Kaikilla meillä on oikeus olla näkyvä ja kuuluva, sellaisena kuin olemme! 

Aikaisemmissa "Soul Searching" -uutiskirjeissä käsittelimme, mitkä ovat meidän: "Why?", "Passion", "Purpose" ja "Where is Home".

Nämä kaikki menee juurikin tässä järjestyksessä. Ensin pitää tietää vastaus edellä oleviin, ennen kuin voi saada oikean äänensä kuuluviin. Jos et ole lukenut aikaisempia Soul Searching -osioita, käy lukemassa ne nyt!

Itselle käänteentekevin kohtaaminen oman ääneni kanssa oli juurikin tuo viime syksyn 100HX-tapahtuma. Olin selvästi valmis olemaan näkyvä ja kuuluva. Katen vetämät sessiot olivat todella voimaannuttavia ja ymmärsin äänenkäytön olevan kaikea muutakin kuin vain puhetta.

Siellä ensimmäistä kertaa uskalsin olla rohkeasti minä ja esillä ja todellakin kovaan ääneen. Uskon tämän johtuvan siitä, että olin siihen valmis. Olenhan pitkään jo tehnytkin töitä itseni kanssa, jotta kasvaisisin eheäksi, kokonaiseksi minäksi.

Kannustan sinuakin lähtemään tälle polulle, sillä jossain vaiheessa sinäkin olet valmis antamaan äänesi kuulua ja silloin se todella kuuluu, koska se tulee oikealla intentiolla ja voimalla, kun olet kokonainen ja eheä ja tiedät kuka olet ja miksi teet mitä teet!

Tämä Katen lause kiteyttää mielestäni kaiken:

"It is not how you are being heard - It is about how you are expressing it".

Tässä linkki Kate:n mielenkiintoiseen "How Activating our Voice Empowers Us" haastatteluun!

Klikkaa TÄSTÄ!

XOXO, Maija
#KuuraLove

 

 

Takaisin blogiin