Where is Home? - Mikä saa sinut innostumaan?

Where is Home? - Mikä saa sinut innostumaan?

Edellisessä "Soul Searching" -artikkelissa käsittelimme omia arvoja ja elämäntehtävää. Sana "why"oli kirjoituksen ytimessä. Miksi teemme mitä teemme, tai miksi haluamme tehdä sitä mitä teemme.

Tällä kertaa mietimme, mikä saa sinut innostumaan, mikä on sinun "passion"?

Ydistämällä "why" ja "passion", pääset jo aika pitkälle ja tulet olemaan lähempänä omaa elämäntehtävääsi. 

Jokaisella meillä on oma elämäntehtävä täällä maan päällä, oma "purpose". Itse haluan näin ainakin uskoa ja tukeehan tätä teoriaa jo useat alan kirjallisuudetkin, mutta tee sinä asiasta omat johtopäätökset, sillä itsehän olet itsesi paras asiantuntija.

Hyvin usein, kun kasvamme aikuiseksi, kadotamme tämän yhteyden omaan tarkoitukseemme. Syynä voi olla lapsuusajan kasvuympäristö, koulutus- ja uravalinnat, ulkopuolelta tulevat paineet ja odotukset, arjen kiireet ja vanhemmaksi tuleminen. Kaiken tämän keskellä se oma ääni hukkuu ja hiljenee.

Sen löytäminen voi olla haastavaa, sillä elämme myös hyvin nopeatempoisessa maailmassa, jossa aikaa ei oikein jää itsetutkiskelulle. Sille pitäisi tehdä aikaa, jota monella ei ole ja joskus myös jaksaminenkaan ei riitä.

Ajatukseni tässä kirjoituksessa on juurkin, mitä otsikossa lukee "Where is Home?"

Eli jos olet elämässäsi sellaisessa vaiheessa, että et enää tiedä mihin suuntaan elämääsi haluat vielä, mikä on elämäntehtäväsi, kutsun sinun miettimään seuraavia kysymyksiä:

  • Kun olit lapsi, mikä sai sinut innostuman?
  • Minkä asian parissa olisit halunnut viettää kaiken aikasi?
  • Mikä herätti sinussa paljon tunteita ja iloa?
  • Luitko paljon tiettyä kirjallisuutta?
  • Teitkö paljon tietynlaisia askareita?
  • Mihin suuntasit energiasi?

Näillä kysymyksillä pääset jo hvyään alkuun ja jossain vaiheessa löydät kotiin, sillä lapsena olemme enemmän yhteydessä omaan minäämme ja elämäntehtäväämme. 

Palauta itsesi lapsuuteesi ja tulet takuuvarmasti saamaan hyviä tienviittoja siihen, mihin suuntaan kannattaa lähteä, tai edes mitä lähteä uteliaasti tutkimaan.

Happy "Soul Searching"!

XOXO, Maija
#KuuraLove
Takaisin blogiin